top of page
Välorganiserat garderob

Om oss

Ordnat är vi tre ordningskonsulter med passion för att skapa ordning och struktur i fysiska och digitala utrymmen. Vi är måna om att förstå och anpassa oss efter våra klienters olika förutsättningar och behov, och vi ser det som en rolig utmaning att hitta kreativa och innovativa sätt att lösa organisatoriska utmaningar. Kundens trygghet och sekretess är alltid vår högsta prioritet. 

Annica.jpg

Annica

Malin.jpg

Malin

Marcus.jpg

Marcus

Våra ordningskonsulter

badrum.webp

Vårt arbetssätt

Ordning som består

Vi tar fram förvaringssystem som passar just era vanor och rutiner, så att det är enkelt att behålla ordningen på egen hand efter att vårt uppdrag är slutfört.

Miljö & hållbarhet

Om vi hjälper dig forsla bort de saker som du inte vill behålla så återvinner vi allt som går, och om vi hjälper dig hitta ny förvaring väljer vi helst återvunnet material.

Snyggt slutresultat

När ett utrymme ser snyggt och prydligt ut så ger det motivation att fortsätta hålla ordning. Därför eftersträvar vi alltid ett slutresultat som är både ordnat och fint!

Respekt & omtanke

Vi har full förståelse för att det kan kännas jobbigt att visa sin oordning och att rensa ut bland sina prylar. Vi gör det alltid i din takt och med största omtanke.

100% konfidentialitet

Allt du delar med oss, stannar hos oss. Personuppgifter behandlas självklart i enlighet med GDPR. Inga bilder tas eller publiceras utan ditt tillstånd.

SBPO-medlem

Vi är stolta medlemmar i svenska branschföreningen för konsulter inom produktivitet och ordning (SBPO) och följer deras etiska riktlinjer.

elfa_garage_storage_interior_click_in_system_classic_2022_01_1_1132x849.jpg
bottom of page