top of page

Få ordning hos ert företag

Känns det för rörigt hos ert företag? Vill ni få ordning och reda, men skulle behöva en hjälpande hand? Då har ni kommit rätt!

 

Vi skapar ordning hos ert företag så att era kunder får ett proffsigt och förtroendeingivande intryck, och så att era medarbetare:
 

  • Hittar det de behöver

  • Kan utföra uppgifter effektivt

  • Trivs på jobbet

  • Känner stolthet över kontoret

Tangentbord och mus

Här kan vi skapa ordning

Förvaringsutrymmen

Vi hjälper er organisera förvarings-utrymmen såsom förråd och kopiatorrum. Hitta snabbt det ni söker utan att leta, och håll enkelt koll på när artiklar behöver fyllas på.

Arbetsstationer

Svämmar arbetsytor och skrivbordslådor över av papper och prylar? Med smarta förvaringslösningar skapar vi ordning och reda som ger positiv energi och gör det enkelt att hitta det man behöver.

Filförvaring

Känns er Drive eller Drop-box som ett slukhål? Försvinner viktiga dokument eller tar de för lång tid att hitta? Vi hjälper er ordna upp er filförvaring och skapar ett system som ni själva enkelt kan följa.

Kök och fikarum

Känns ert kök stökigt, plottrigt och otrivsamt? Ligger det saker huller om buller i lådor och skåp? Vi hjälper er få ett ordnat och prydligt kök och fikarum, som blir en trivsam plats för att luncha, fika och umgås.

Reception och väntrum

Receptionen är viktig för första intrycket, men papper och pärmar i oordning kan ge en stökig och oproffsig känsla. Vi hjälper er få till ett ordnat och välkomnande intryck som ni själva enkelt kan upprätthålla.

Dokument

Ett svårläst och överväldigande kundregister i Excel, eller en rörig personalhandbok som ingen läser? Vi ordnar upp ert digitala innehåll så att det blir lättillgängligt för alla som behöver det.

kontor 2.jpeg

Pris

Pris per uppdrag beror framförallt på omfattningen av det som ni vill få ordning på ex. hur stort utrymme och hur mycket saker.

 

För att ge er ett skräddarsytt prisförslag börjar vi med ett kort samtal på telefon, för att förstå just era behov och önskemål. Därefter återkommer vi inom 24h med en offert som ni kan ta ställning till.

Varmt välkommen att kontakta oss för att få ett prisförslag!

bright-office-with-industrial-design-and-wide-shelving-1205.jpg
bottom of page