top of page
GettyImages-97554572.jpg

Få ordning i ditt hem

Känns det för rörigt hemma? Vill du få ordning och reda, men skulle behöva en hjälpande hand? Då har du kommit rätt! Vi skapar hållbar ordning i ditt hem så att du kan få:

Mer ro

Njut av ett välordnat hem som ger ro, harmoni och energi. Slipp konflikter om oordning.

Mer tid

Hitta saker snabbt och enkelt. Plocka och städa kvickare än någonsin.

Mer pengar

Få koll på vad du har hemma så du undviker att köpa dubbelt. Tjäna en slant på att sälja överflödiga saker.

Mer plats

Frigör yta och få en lättare och luftigare känsla. Ge utrymme till det som du gillar allra mest i ditt hem.

Här kan vi skapa ordning

Ordning i ett rum

Många av oss kan ganska snabbt peka ut ett rum i vårt hem som skulle må särskilt bra av lite ordningskärlek. Vi finns här för att hjälpa dig ta tag i det rummet - oavsett om det är hallen, köket, sovrummet, barnrummet, förrådet, garaget, vinden, vardagsrummet, balkongen, altanen, kontoret, biblioteket eller arkivet.

Ordning i ett utrymme

Kanske är det inte ett helt rum som du vill ha hjälp med, utan ett mindre avgränsat utrymme som blivit särskilt rörigt ex. en byrå, en garderob, kylskåpet, frysen, en hylla, ett skåp, ett skrivbord etc. Vi rensar och organiserar utrymmet så att det blir ordning och reda - och så att det blir riktigt enkelt att fortsätta hålla ordning på egen hand.

Ordning i hela hemmet

Vill du ta ett krafttag och få ordning i hela ditt hem i ett svep? Inga problem. Tillsammans lägger vi upp en plan för hur vi på ett effektivt sätt tar oss an hela huset eller lägenheten. Vi går igenom varje pinal (kläder, böcker, toalettartiklar, elektronik, mat, foton, papper, prydnadssaker o.s.v. ) och när vi är klara kan du njuta av ett helt hem med bara sådant du tycker om och behöver - i utomordentlig ordning!

Ordning i vardagen

Det är mycket som ska hållas koll på i vardagen - mail, kalender, räkningar, bank, Kivra, försäkring, abonnemang, elavtal, pension, privatekonomi etc. Känner du att du missar saker, eller går du runt med en jobbig känsla i magen av att inte riktigt ha 100% koll? Vi hjälper dig få ordning på allt som känns stökigt eller oklart, och ger dig verktygen för att på egen hand fortsätta ha full kontroll.

Vår process

Rensa

Första steget är att besluta vilka saker som du vill behålla, och vilka saker som du vill slänga, sälja eller skänka. Du bestämmer själv ifall du vill vara delaktig från start till mål, eller ifall du föredrar att vi gör en preliminär rensning som du får se över och godkänna.

Kartlägga

Efter rensningen - när vi vet vilka saker som ska organiseras - är nästa steg att kartlägga hur hushållet använder sakerna. Kartläggningen av era vanor och rutiner, och vad som hittills stått i vägen för att behålla ordning, utgör viktigt underlag till organiseringen i nästa steg.

Organisera

Efter kartläggningen är nästa steg att organisera era saker - att ge varje sak en tydligt utsedd plats. Vi föreslår förvaringslösningar som passar både utrymmet och din budget. Vi är måna om att organiseringen är såväl funktionell som tilltalande för ögat.

Följa upp

Inom en månad efter att vi hjälpt er skapa ordning följer vi upp för att höra hur det gått. Har ordningen bestått, eller är det något i organiseringen som vi ska skruva lite i? Detta steg är sista touchen för hållbar ordning!

modern badrum

Pris

Pris per uppdrag beror framförallt på omfattningen av det som du vill få ordning på ex. hur stort utrymme och hur mycket saker.

 

För att ge dig ett skräddarsytt prisförslag börjar vi med ett kort samtal på telefon, för att förstå just dina behov och önskemål. Därefter återkommer vi inom 24h med en offert som du kan ta ställning till.

Större delen av tjänsten är berättigad till RUT-avdrag och då betalar du bara 50% av arbetskostnaden.

Varmt välkommen att kontakta oss för att få ett prisförslag!

kök.jpeg
bottom of page